ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Αγαπητή μαμά,
Ο σπουδαιότερος ρόλος στη Ζωή, σου έχει και επίσημα ανατεθεί. Έλαβες την τιμή να είσαι πλέον Μητέρα. Ίσως αναρωτιέσαι, και τώρα τι;

Με το μωράκι σου στην αγκαλιά, οραματίζεσαι και σχεδιάζεις την ιδανική φροντίδα. Πρώτη σου μέριμνα δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η σχολαστική του υγιεινή.Όσο συχνά κι αν ελέγχεις την πάνα κατά τη διάρκεια ημέρας και νύχτας προκειμένου να τη διατηρείς κατά το δυνατόν στεγνή και καθαρή, ερεθισμοί στο υπερευαίσθητο δέρμα του, καθώς και ενοχλήσεις, αναπόφευκτα θα προκύψουν.

Μία σωστή προστατευτική κρέμα κατά την αλλαγή της πάνας, όχι μόνο ανακουφίζει τυχόν ερεθισμούς, αλλά και σε μεγάλο βαθμό τους προλαμβάνει.Κι αν το πρώτο του μπάνιο το σκέφτεσαι μέρες και φαντάζει ωκεανός ολόκληρος να διασχίσεις, εξοπλίσου! Με τις συμβουλές μιας πεπειραμένης μαίας και ένα ειδικά μελετημένο για βρέφη ανάλαφρο αφρόλουτρο, θα πετύχεις ένα απόλυτα ασφαλές μπανάκι, το οποίο με την εκατέρωθεν εξοικείωση σύντομα θα αποτελεί μια διαδικασία απολαυστική, για εσένα και για αυτό.

idamate Βρεφικά καλλυντικά και όλα τα απαραίτητα για το νεογέννητο, ιδανικές επιλογές για πρωτότυπα δώρα για το νεογέννητο και την νέα μητέρα.
idamate Βρεφικά καλλυντικά και όλα τα απαραίτητα για το νεογέννητο, ιδανικές επιλογές για πρωτότυπα δώρα για το νεογέννητο και την νέα μητέρα.
Αργότερα ξεκίνα να χρησιμοποιείς κι ένα βρεφικό σαμπουάν δερματολογικά ελεγμένο μιας και το τριχωτό της κεφαλής χρειάζεται εξιδεικευμένη φροντίδα.
 
Περιποιήσου την επιδερμίδα του μωρού σου με ένα ειδικό λαδάκι προσφέροντας του ενυδάτωση και απαλότητα και το οποίο θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο κεφαλάκι του για τη νινίδα (κίτρινες φολίδες στα κεφαλάκια των μωρών).
 
Για τον καθαρισμό των ρούχων του καθώς και για τα σεντονάκια του προτίμησε ένα απορρυπαντικό που ενδείκνυται για βρεφικά ρούχα χωρίς αλλεργιογόνα.
Μεγαλώνοντας και όταν θα μπορεί πια να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα προτίμησε αντιηλιακά μπλουζάκια, βάζοντας αρκετή ποσότητα αντηλιακού στις περιοχές που μένουν εκτεθειμένες και φυσικά απέφευγε τις ώρες που ο ήλιος καίει πολύ.
 
Στο idamate  θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε διευκολύνουν στην καθημερινή περιποίηση του μωρού σου, καθώς και για τις ανάγκες του όσο αυτό μεγαλώνει.